Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Španělské lečo

0.0
Španělské lečo

Potřebné ingredience

1/2 kg barevných paprik, 1/2 kg rajčat, 3 větší cibule, rajský protlak, asi 1/2 kg uzeniny, 250 g uvařené čočky, česnek, sůl, pepř a olej

Postup přípravy

Klasickým způsobem uvaříme lečo /bez vajec/, ale musí mít hodně šťávy. Proto doplňuji protlakem nebo kečupem. Do hotového leča vmícháme uvařenou čočku a utřený česnek /podle chuti,já ráda spíš víc :-)/.
Podáváme s rohlíčky a je to mňam!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hankaa3 11. 9. 2010, 19:10
Zrovna jsme dojedli, moc dobré (zajic) (zajic) (zajic) (clamp) (clamp) Kdysi jsem podobný recept dělala z červené čočky, byl na jejím obalu, také dobrá varianta (Y)
Jia 18. 3. 2009, 13:26
Taky ho dělávám, právě jsme ho dojedli :-) Je lepší než s vejci a pokud se tam nedá uzenina (což nemusí), tak i rozhodně zdravější než klasické (Y) Ale my ho rádi se šunkovou klobáskou ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie